20171130_1919091

Goede bijeenkomsten examenleiders

Afgelopen dinsdag en donderdag hebben we in Rotterdam en Coevorden goede en nuttige bijeenkomsten gehad met al onze examenleid(st)ers. Er zijn weer veel ideeën, ervaringen en tips met elkaar uitgewisseld. Iedereen heel hartelijk dank voor zijn/haar inbreng en inzet in 2017! Geniet van het kerstpakket!

foto-tablet-1

Elke vrijdag VCA-examen in Coevorden

In september en oktober ELKE vrijdag om 16:00 uur open inschrijving VCA-examen op onze hoofdvestiging in Coevorden. Alle soorten VCA-examens, dus ook VIL-VCU, VOL, groen, Duits, voorlees, enz. Schrijf je nu in via https://www.exameninstituut.nl/inschrijven/

fb_img_1498140448877

Sponsoring Africa Classic

Deze twee Hardenbergse dames doen in oktober mee aan de Africa Classic als “The Young Cycling Moms”. Amref Flying Doctors is het goede doel dat hieraan gekoppeld is. Als Nationaal Exameninstituut hebben we de dames gesponsord om hun doel van € 10.000,– te behalen. Heel veel succes Laura en Karlijn!

duim-omhoog-3

Topreviews

En ook in juni ontvingen we weer een aantal fantastische reviews. Bedankt allemaal. Let’s keep up the good work! Wat onze klanten over ons zeggen? Klik hier

nieuwsbrief-2

Laatste nieuwsbrief

Onze laatste nieuwsbrief is hier te downloaden. In deze nieuwsbrief is veel belangrijke informatie te vinden met betrekking tot de veranderingen omtrent VCA-examens die per 1 september 2017 ingaan.

spectators-1444043_1280

Geweldige beoordeling

Onlangs werd een, door ons verzorgd, VCA-examen bezocht door een inspecteur van de controlerende instantie Stichting Examenkamer. Het oordeel luidde: “Het examen is op uiterst correcte wijze afgenomen”. Hoewel we zelf weten dat we kwaliteit leveren, is het ook fijn dat dit door externen wordt bevestigd.

foto-tablet-1

Nieuwe Eind- en Toetstermen per 1 september 2017

Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe eind- en toetstermen die VCA Infra vanaf 1 september 2017 zal gaan hanteren. De berichtgeving van VCA Infra treft u hieronder aan: Op basis van de ontwikkeling van een toelichting op de nieuwe Eind- en Toetstermen (ETT) is een nieuw ETT document beschikbaar gekomen. In […]

foto-leen

En nog één!

En we hebben nog een nieuwe ster aan het firmament: Leen Jansen Schoonhoven. Welkom Leen! We wensen je uiteraard veel succes en plezier in je nieuwe baan.

img-20170328-wa0001

Nieuwe examenleidster

Vanwege aanhoudende drukte en groei hebben we onlangs een nieuwe examenleidster aan ons keurkorps toegevoegd. Anja Klok, van harte welkom bij de club!

skyline-rdam-3

Nieuwe open inschrijving: Rotterdam

Wij zijn trots op het feit dat wij vanaf maart maandelijks een open inschrijving VCA (alle soorten) in Rotterdam gaan organiseren. Elke derde dinsdag van de maand om 17:00 uur. Eerstkomende data: 21 maart en 18 april Schrijf u nu snel en gemakkelijk in via https://www.exameninstituut.nl/inschrijven/