facebook
linkedin

Open Inschrijvingen

Kennis van wetgeving | ExamenInstituut.nl

Naast de in-company examens heeft u bij het Nationaal ExamenInstituut (exameninstituut.nl) ook de mogelijkheid om uzelf, of de werknemers van uw bedrijf in te schrijven voor een open inschrijving. Bij een open inschrijving organiseren wij het VCA examen op diverse locaties in Nederland. U kant tijdens de open inschrijving een VCA-Basis, VCA-VOL of VIL-VCU examen maken. Het enige wat u hoeft te doen is een kijkje te nemen in onze agenda om te ontdekken waar en wanneer er een examen door ons gehouden wordt. Dankzij onze landelijke dekking is het mogelijk om bijna in heel Nederland deel te nemen aan een van onze examens. U kunt zich onder andere inschrijven voor VCA examens in Drenthe, Overijssel of Groningen.

VCA Examen op locatie

Een VCA certificering behalen op locatie? Dat kan bij het Nationaal Exameninstituut! Wij bieden u de mogelijkheid om op diverse locaties in Nederland deel te nemen aan een van onze examens. We houden het hele jaar door examens waar u zich voor kunt inschrijven. Voor een compleet overzicht van de komende examens en waar ze gehouden worden verwijzen wij u door naar de pagina voor open inschrijvingen. Hier vindt u de agenda waar u op kunt zien waar en wanneer er een examen plaatsvindt. U kunt zich eenvoudig inschrijven door de gewenste datum en locatie te selecteren.

Goede landelijke dekking

In het tweede gedeelte van 2017 vinden er nog vele open examens plaats op locaties door heel Nederland. Voor een open B-VCA examen en VOL VCA examen kunt u de komende tijd terecht in de provincie Flevoland (Emmeloord), Overijssel (Almelo, Albergen, Vroomshoop, Hardenberg, Deventer), Noord-Brabant (Tilburg) Groningen (Farmsum/Delfzijl, Groningen, Zuidbroek, Hoogkerk (Groningen), Leek), Zuid-Holland (Rotterdam), Friesland (Harlingen) en Utrecht (Amersfoort). Daarnaast kunt u maandelijks op twee data terecht bij ons hoofdkantoor in Drenthe (Coevorden). Er zijn dus genoeg mogelijkheden om u in te schrijven voor een VCA examen bij u in de buurt. Zijn deze locaties niet dicht genoeg bij u in de buurt? Kies er dan voor om een in-company examen te laten houden door het Exameninstituut bij uw bedrijf op locatie. Of vraag naar de mogelijkheden om aan te sluiten bij een in-company examen van een collega ondernemer.

Waarom kiezen voor Examen Instituut?

Met bijna 20 jaar ervaring in deze branche is het Nationaal Exameninstituut uw ideale partner voor Basis VCA, VOL VCA, VIL-VCU en SOG examens. Een groot  voordeel van onze diensten is dat wij examens organiseren door heel Nederland en als er geen examen in de buurt is er de mogelijkheid om in-company een examen te organiseren. Bij een in-company examen komen wij naar uw bedrijf toe en kunt u voordat het examen plaatsvindt ook een VCA cursusdag laten organiseren. Wij hanteren één prijs voor alle soorten examens bij een in-company examen en we berekenen geen meerkosten. Wij zijn flexibel en kunnen snel handelen als er nog last-minute veranderingen plaats moeten vinden.

VCA Examen | ExamenInstituut