fbpx
facebook
linkedin

Groningen

VCA Examen in de provincie Groningen (Stadskanaal, Leek, Zuidbroek)

Een VCA certificering is tegenwoordig bijna een must geworden voor werknemers die werkzaam zijn bij bedrijven en op plekken waar een grotere kans is op ongelukken. Het is op dit moment nog niet in de wet vastgesteld dat werknemers die werkzaam zijn op deze plekken in het bezit moeten zijn van een VCA certificering, maar het heeft wel de voorkeur. Een VCA certificaat is te behalen door een VCA examen af te leggen. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en als u een VCA diploma heeft, dan bent u bekend met de eisen die gelden op het gebied van veiligheid op de werkvloer van sectoren waar de kans op een ongeluk groter is.

ExamenInstituut biedt aannemers en werknemers van bedrijven de mogelijkheid om een (Basis) VCA examen af te leggen op locatie/in-company bij een bedrijf. U kunt zich inschrijven voor een open inschrijving op locatise waar we een VOL VCA & B-VCA examen houden. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij langskomen bij uw bedrijf om in-company een examen af te leggen. Alle medewerkers kunnen dan eerst deel nemen aan een VCA cursus dag die ook door ons georganiseerd wordt. Aansluitend zullen dan de VCA examens volgen. Tevens kan er in de omgeving van Groningen in plaatsen zoals Stadskanaal, Leek en Zuidbroek ook examens afgelegd worden (in-company)

Graafmachine | ExamenInstituut

Verschillende examens

Naast de mogelijkheid voor een aannemer of werknemer om een VCA certificaat te behalen , is het ook mogelijk om als bedrijf een VCA certificering te behalen. Als een bedrijf een VCA certificaat heeft behaald, dan hebben ze aangetoond dat ze een veilige mogelijk werkvloer kunnen creëren voor het personeel waar de kans op ongelukken zo klein mogelijk is. Daarnaast hechten ze ook veel waarde aan de veiligheid en het welzijn van het personeel en weten ze hoe er opgetreden moet worden in risicovolle situaties.

Als uw bedrijf ervoor kiest om het personeel een VCA examen af te laten leggen door ExamenInstituut.nl, dan is er de keuze uit diverse examens. Het B VCA Examen is het examen waar een basis VCA certificaat behaald kan worden. Na het behalen van dit certificaat beschikt een werknemer over de basiskennis die nodig is bij het uitvoeren van werkzaamheden op een plek waar een verhoogd risico op ongelukken is. De werknemers is in staat om veilig te werk te gaan en houdt rekening met het welzijn van het milieu, zichzelf en zijn collega’s.

Naast het basis VCA examen is er ook de mogelijkheid om in de omgeving van Groningen een VOL VCA examen voor operationeel leidinggevenden en een VIL VCU examen voor intercedenten af te leggen bij Examen Instituut. Ook kan er een SOG Examen gevolgd worden. Een SOG-certificaat is gewenst bij bepaalde werksituaties waar er sprake is van een verhoogd risico. Bij in-company examens op locatie (Delfzijl, Stadskanaal, Leek, Farmsum en Zuidbroek) raden wij aan om ook een VCA cursus bij te nemen om het slagingspercentage zo hoog mogelijk te krijgen. Tijdens de VCA cursus worden uw werknemers optimaal voorbereid op het examen krijgen ze uitleg en tips waardoor ze het examen gemakkelijker kunnen halen.

Bouwplaats | Examen Instituut

Helm | ExamenInstituut.nlHelm | Examen Instituut

Certificering halen op locaties door heel Nederland (Provincie Groningen)

Wij van het Nationaal Exameninstituut zijn dankzij onze uitstekende landelijke dekking een geschikte partner voor het behalen van een VCA certificaat. We hebben het hele jaar door verschillende open inschrijven voor VCA examens waar u zich individueel of als bedrijf voor kunt aanmelden. Niet alleen voor een Basis VCA examen, maar ook voor een VIL VCU examen, SOG examen en VOL VCA examen kunt u bij ons terecht.

Een VCA certificaat behalen in de provincie Groningen? ExamenInstituut.nl staat bekend om hun uitgebreide aanbod van diverse VCA Examens. U heeft de mogelijkheid om zich aan te melden voor de open inschrijving in de plaats Farmsum. Hier zullen wij een B VCA examen en VOL VCA examen houden voor werknemers en aannemers. Naast deze open inschrijving kunt u zich ook aanmelden voor een in-company examen. Wij komen dan langs op locatie bij uw bedrijf en zullen al dan niet na een VCA cursus een examen houden voor uw werknemers. Bij bedrijven die gevestigd zitten in de omgeving van Groningen zoals Farmsum, Delfzijl, Zuidbroek, Stadskanaal en Leek heeft u de mogelijkheid om uw VCA certificaat te halen. Ook in de provincies Overijssel en Drenthe kunnen wij u van dienst zijn.

Voordelen van Examen Instituut

Als u ervoor kiest om een van de VCA examens te laten organiseren door het Nationaal Exameninstituut bij uw bedrijf dan kunt u profiteren van vele voordelen. De examens worden afgenomen door gecertificeerde en professionele examenleiders die al jarenlange ervaring hebben op het gebied van VCA examens. De examens worden afgenomen met een tablet en daardoor kan de uitslag direct na het examen al bekend gemaakt worden. Een ander voordeel is dat het niet uitmaakt welk examen uw personeel aflegt, de prijzen die we hanteren blijven hetzelfde. Het is dus ook mogelijk om tegelijkertijd verschillende examens af te laten leggen door uw personeel zonder dat de kosten omhoog gaan. We zijn dus zeer flexibel en kunnen ook als het nodig is op het laatste moment schakelen, stel dat er last minute nog een ander examen op het programma moet komen te staan. Voor al uw VCA Examens in de omgeving van Groningen kunt u terecht bij ExamenInstituut.nl!