fbpx
facebook
linkedin

VCA examen afleggen in de buurt

VCA examen afleggen

VCA examen afleggen in de buurt

Exameninstituut biedt jou de mogelijkheid om een VCA examen af te leggen op een vestiging bij jou in de buurt. Veiligheid is namelijk prioriteit nummer één op de bouw en daarom is het belangrijk dat er veilig en vakkundig gewerkt wordt. Het grote voordeel van een VCA certificaat is dat jij en je collega’s goed op elkaar zijn afgestemd. Je kunt situaties beter inschatten en weet hoe je een bouw veiliger kunt maken.

Het VCA examen is essentieel in de bouwsector. Veel werkgevers vinden dit namelijk een pré aangezien ze met professioneel personeel een streepje voor hebben op andere bouwbedrijven. Wanneer je ervoor kiest om een VCA examen af te leggen zou je moeten kijken naar de mogelijkheden. Niet alle VCA examen zijn namelijk hetzelfde. Zo heb je de B-VCA die geschikt is voor de basis. De VOL-VCA die speciaal gericht is op operationeel leidinggeven en de VIL-VCU die afgelegd moet worden door intercedenten. Maar dan blijft nog altijd de vraag, waar kan ik het examen afleggen?

Exameninstituut biedt nationale dekking

Het is mogelijk om het VCA examen op diverse locaties in Nederland af te nemen. Op deze manier is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Ook is het inschrijven voor een VCA examen zeer gemakkelijk te regelen bij Exameninstuut.nl. Met behulp van onze agenda kunt u bekijken op welke dagen en tijdstippen het afleggen van een VCA examen mogelijk is. Boek dus snel en eenvoudig het door u gewilde examen. Het afleggen van het VCA examen is mogelijk op de volgende locaties:

Drenthe                                               Noord-Brabant

Coevorden                                          Tilburg

Assen

Schoonebeek                                     Utrecht

Emmen                                                Amersfoort

 

Groningen                                          Overijssel

Groningen                                           Almelo

Leek                                                        Vroomshoop

Stadskanaal                                        Hardenberg

Zuidbroek                                            Zwolle

 

Goed voorbereid naar het VCA examen

Een VCA certificaat heb je niet zomaar. Je moet een plan van aanpak hebben en structureel de benodigde informatie doornemen. Alle informatie kun je hier opvragen. Het lesmateriaal is in verschillende talen verkrijgbaar waardoor je gemakkelijk de informatie kunt doornemen in je eigen taal. Ook is het aan te raden om eens rond te vragen aan mensen in directe omgeving. Mensen die namelijk al over een VCA certificaat beschikken zullen vast en zeker tips en adviezen hebben.

Hier bij Exameninstituut ben jij aan het juiste adres. Niet alleen bieden wij een landelijke dekking met een locatie naar keuze. Zo word je bij ons ook begeleidt door professionele examenleiders en zul jij jouw uitslag direct te horen krijgen. Op deze manier weet je precies of je het VCA examen hebt gehaald of op welke punten jij nog even extra je best moet doen.

Bij Nationaal Exameninstituut kun jij ieder VCA examen afleggen voor dezelfde prijs. Wij berekenen geen extra kosten. Op deze manier hoef jij je niet te bekommeren over het geldbedrag maar kun jij je volledig focussen op het VCA examen en wie weet heb jij het certificaat snel in de pocket! Bekijk onze website voor meer informatie en meld je aan.

Write a Reply or Comment